Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

A mézfogyasztás értékes tápanyaghoz juttatja az emberi szervezetet
2018. Október 27. 16:11, szombat | Életmód

A mézfogyasztás értékes tápanyaghoz juttatja az emberi szervezetet

A méz fogyasztásával nagyon sok értékes és nélkülözhetetlen tápanyaghoz jut az emberi szervezet - hangsúlyozta Takács Ferenc, a Kaposvár és Térsége Méhész Egyesület tagja szombaton az M1 aktuális csatornán.

2012. Április 12. 14:11, csütörtök | Belföld

Mit kell tudni a gluténérzékenységről?

A glutén-mentes diéták kezdenek elterjedni manapság, ahogy egyre több információ lát napvilágot és egyre több üzlet kezd ilyen termékeket árulni.

2012. Április 08. 14:07, vasárnap | Belföld

Itt az új őrület: Amerikában már tömik magukba a „szuperételt”

Nagy-Britanniában sokak számára még ismeretlenül csenghet az aztékzsályamag neve, ha a helyi hatóságok rábólintanak, akkor a szigetország lakói is hamarosan megismerkedhetnek a legújabb amerikai táplálkozási őrülettel.

2012. Március 16. 14:11, péntek | Életmód

A tojás valódi szuperkaja

Húsvét körül több tojást eszünk különböző módon elkészítve. A tojás magas fehérje-, vitamin- és aminosav-tartalma mellett fogyókúrához is ideális.

2012. Március 07. 07:09, szerda | Belföld

Mi az igazság a kenyérrel kapcsolatban?

Egyesek imádják, mások ellenségüknek tartják a kenyeret, mert egészségtelen és hizlal is. Szakértők szerint viszont rostokban gazdag nélkülözhetetlen tápanyagforrás. A WebMD az igazságot keresi a kenyérrel kapcsolatban.

2012. Március 06. 07:01, kedd | Belföld

Valóban egészségesebb a friss?

A táplálkozási szakértők egyetértenek abban, hogy a zöldségek és a gyümölcsök egészségesek, de vajon, ha nem friss vagy bio ételről van szó, az mennyire jó?