Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Április 03. 13:03, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Vonattal a RepTárra!

Vonattal a RepTárra!

Félárú vasúti utazási lehetőség a szolnoki repülőmúzeumba

December 31-ig ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum kiállításra utazóknak. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető Szolnokra.

A kedvezmény másodosztályú utazásra érvényes. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatokra a pót- és helyjegyet, illetve a gyorsvonati pótjegyet meg kell váltani.

A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a kalauz a vonaton teljesárú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja a menettérti útra a pótdíjat is. Bélyegzés ideje, helye: 2017. december 31-ig a kiállítás helyszínén, belépőjegyváltáskor a pénztárban.

Bővebb információ a Szolnok, Indóház út 4-6. címen látogatható rendezvényről a következő weboldalon található: http://www.reptar.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.