Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. December 01. 18:32, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Voice: Caramel kis kedvencét Isten juttatta tovább...?

Voice: Caramel kis kedvencét Isten juttatta tovább...?

A próbákról hazaküldték Hendersont.

Súlyos torokfertőzést kapott a párbaj előtti napokban Henderson Dávid, a Voice tehetségkutatójának egyik legígéretesebb felfedezettje. A 17 éves énekesnek egyetlen hang sem jött ki a torkán a próbákon, ezért mestere, Caramel hazaküldi pihenni. Dávid Istenhez fohászkodott, hogy adjon neki erőt, és gyógyítsa meg.

– Először olyan érzés volt, mintha gombóc lenne a torkomban, aztán egyre jobban fájt. A végén már szinte megszólalni sem tudtam. A legrosszabb az volt az egészben, hogy bármennyire is szerettem volna, egy hang sem jött ki a torkomon, így a felkészülés rovására ment a betegségem. Erőltettem, igyekeztem kiénekelni a magas hangokat, hogy bizonyítsak a mesteremnek és Burai Krisztiánnak, a párbajtársamnak, de ez sajnos nem sikerült. Caramel kénytelen volt hazaküldeni a próbáról, mert nem szerette volna, hogy még tovább kínozzam a hangszalagjaimat. Borzasztó érzés volt – kezdte az Új Ásznak a 17 éves énekes, aki tehetetlenül várt arra, hogy csillapodjon a gyulladás a torkában. Egyetlen dologban bízott.
– Mindennap imádkozom. Amikor a próbák alatt megbetegedtem, bíztam Isten segítségében. Minden fejben dől el, és ez egy hatalmas harc. Egy kedves barátom átjött hozzám, és azt mondta: „Nem tudhatod, meddig lehetsz itt, csak annyit kérek tőled, élvezd, amit teszel, érezd át a dalt, és sikerülni fog.” A párbaj napjára nem múlt el a torokfájásom, rekedt is voltam, de tudtam, hogy most kell bizonyítanom, a lehető legjobban teljesítenem, nincs más választásom, ha ott szeretnék lenni az élő műsorban. A színpadon boldog voltam, tudtam, hogy Isten figyel rám és segít nekem. Sikerült, továbbjutottam és már a három hét múlva következő élő műsorra készülök – mesélte lapunknak Dávid.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.