Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Április 12. 11:57, kedd | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Visszavágna a Vásárhely a Bonyhádnak

Visszavágna a Vásárhely a Bonyhádnak

Pénteken hazai pályán kezdi meg a rájátszást a Vásárhelyi Kosársuli az NBI B csoportos bajnokságban.

A Hódtói Sportcsarnokban 18:30-kor kezdődő összecsapáson a Bonyhád lesz az ellenfél. Dr. Elek András fiainak lenne miért visszavágniuk a Tolna megyeieknek.

Mint emlékezhetünk rá tavaly éppen a bonyhádiak ütötték el Vas Péteréket a bajnokság döntőjébe jutástól, sőt az idei Hepp Kupa final four-tól is. Azóta azonban nagyot fordult a világ mindkét együttessel, egyik félnek sem sikerült bejutni a legjobb nyolc közé, így most a középházban csaphatnak össze. A tét pedig nem más, mint hogy ki mehet tovább a kilencedik hely felé vezető úton. A Bonyhád jobban szerepelt az idei kiírásban, mint a kék-sárgák, nyugaton ugyanis az ötödik helyet csípték el, mindössze egy vereséggel lemaradva a top 8-ról.

Cziberéék nem voltak ennyire közel a felsőházhoz, nem ez volt a legjobb alapszakaszuk. Hullámzó teljesítménnyel, a MEAFC-cal és a Honvéddal azonos mutatóval, körbeveréssel zártak a nyolcadik helyen. Ahhoz, hogy a kilencedik helyért meccselhessenek a következő körökben mindenképpen le kellene gyűrniük a Metal-Work Bonyhádi KSE-t. Ehhez azonban mindenképpen semlegesíteniük kell Tömösváryt, aki mellett nem szabad megfeledkezniük a tavaly kellemetlen perceket okozó Jillingről, vagy éppen a mérkőzésenként majdnem 4 dobást blokkoló Hegedűsről sem.

A Vásárhelyi Kosársuli - Bonyhád elleni találkozója 2016. április 15-én pénteken 18:30-kor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. A találkozóra az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően a belépés ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése