Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Március 28. 15:56, kedd | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Utazzon vonattal féláron a 41. CONSTRUMA szakkiállításra

Utazzon vonattal féláron a 41. CONSTRUMA szakkiállításra

A 41. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítást 2023. március 29. és április 2. között rendezik a HUNGEXPO területén.

A MÁV-START és a GYSEV az eseményre utazók részére 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya alsó, Kőbánya felső és Budapest Kelenföld állomásra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjeggyel az utazást legkorábban március 28-án 00:00 órától lehet megkezdeni, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, április 3-án éjfélig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy érvényesítésére a rendezvény nyitvatartási idejében a III. fogadó előtti passzázson lévő Mobilpénztárnál lehetséges. A menetjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén lebélyegeztetik, ennek elmulasztása esetén az utas részére a jegyvizsgáló teljes árú egyúti jegyet, vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet állít ki és pótdíjat is felszámít.

A programokért és bővebb információkért a kiállítás hivatalos oldalára érdemes ellátogatni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.