Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. November 28. 15:24, szerda | Helyi

TEHETSÉG, MUNKA ÉS ALÁZAT – BEREI KRISZTINA A SERDÜLŐ VÁLOGATOTT BŐ KERETÉBEN

TEHETSÉG, MUNKA ÉS ALÁZAT – BEREI KRISZTINA A SERDÜLŐ VÁLOGATOTT BŐ KERETÉBEN

Az Egyesületünknél folyó utánpótlás-nevelő munka újabb elismeréseként a Magyar Kézilabda Szövetség többlépcsős kiválasztási folyamatát követően játékosunk, Berei Krisztina bekerült a magyar serdülő válogatott bő keretébe.

A 2004/2005-ös születésű játékosok kiválasztási folyamata 2017. novemberében kezdődött megyei majd regionális szinten, ezt követően 2018. tavasztól az MKSZ szakemberei pedig még tovább szűkítették az országos keretet.

Az előírt fizikális, technikai/taktikai, valamint ortopédiai és diagnosztikai teszteken Kriszti mindvégig kimagaslóan teljesített, így megérdemelten került be a 40 fős válogatott keretbe!

Kriszti több mint 6 esztendeje, nyolc évesen kezdett kézilabdázni a HLKC-ban. Végigjárta az utánpótlás-szamárlétrát Egyesületünknél, a korosztályos gyermekbajnokságok után immár oszlopos tagja serdülő és ifjúsági csapatunknak. Kitartása, szorgalma követendő példa lehet mindenkinek. Hiába ostromolták Őt és szüleit “jobbnál-jobb” ajánlatokkal konkurens csapatok, az idő ékesen bebizonyította, hogy fejlődése érdekében a legjobb helyen volt…

Örömünkbe némi üröm is vegyül, hiszen Kriszti ezzel egy-időben felvételt nyert a Nemzeti Kézilabda Akadémiára, így a 2019/2020-as évben már nem Vásárhelyi színekért fog küzdeni a pályán.

A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club büszkeséggel kíván sikeres pályafutást játékosának!

“Hajrá Kriszti, mindent bele!!!”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;