Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Március 09. 14:05, szerda | Helyi
Forrás: Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület

TAEKWONDOWON est az Emlékpontban

TAEKWONDOWON est az Emlékpontban

Taekwondowon Est az Emlékpontban.

A Máté Taekwondo & Hapkido Közhasznú Sportegyesület 2016. március 16-án (szerdán) 18 órától Hódmezővásárhelyen, az Emlékpont Múzeumban (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy u. 1.) Taekwondowon Estet szervez, melyre illusztris vendégként a Korei Turisztikai Hivatal igazgatója is ellátogat.

A Taekwondowon a világ első taekwondo parkja az őshazában, ahol a sport, a hagyományok, a szellemiség minden apró részletét megismerhetik az elhivatottak. Lenyűgöző építészetét a Taekwondo-nak tervezték, stílusában is követi a sport alapelveit.

Egyesületünk az elmúlt év végén olyan szerencsés helyzetbe került, hogy a Koreai Turisztikai Hivatal igazgatója és munkatársa ellátogattak városunkba. Ezt a kapcsolatot tovább mélyítve, tart a hivatal igazgatója és dolgozói egy előadást arról, milyen szervezett utakra van lehetőség, illetve milyen módon tudja a hivatal támogatni a kiutazni vágyókat.

Céljaink között szerepel, hogy országos szinten delegáljunk egy minimum húsz főből álló csapatot, akik 2016. augusztus közepén kilátogathatnak a Taekwondowon-ba szervezett programsorozatra. Ez egy egyénre szabott élmény lenne a sportolóknak. A turisztika csomag az edzések lehetősége mellett magában foglalja, a koreai kultúra, gasztronómia, hagyományok, hitvallások megismerését, több nagymesterrel történő személyes találkozást is.

Ezen terveinkkel is szeretnénk egyre erősebbé tenni a magyarországi taekwondo bázist, melyben nagy segítséget nyújt, ha a sportolók megismerheti az őshazát testközelből is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: