Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Szeptember 28. 12:23, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Szeptember 28-tól három KISS közlekedik a váci és a ceglédi vonalon

Szeptember 28-tól három KISS közlekedik a váci és a ceglédi vonalon

Szeptember 28-án áll forgalomba a harmadik KISS, így hétfőtől már két emeletes motorvonat jár majd a váci és egy a ceglédi vonalon.

Augusztus közepén indult útnak újra a KISS a váci vasútvonalon, hétfőtől pedig már két új emeletes motorvonattal is találkozhatunk a 70-es vonalon. A harmadik KISS is az előzetes vizsgálatokat, teszteket követően szerezte meg az utasforgalom próbaüzemhez szükséges engedélyeket.

Az emeletes vonatok jövő heti tervezett menetrendje a vasúttársaság honlapján is elérhető: https://www.mavcsoport.hu/kiss, további menetrendről az Elvirán is tájékozódhatnak utasaink.

BeltérBudapest elővárosában közlekedő valamennyi, így a KISS emeletes motorvonatokat is naponta fertőtlenítik szeptember eleje óta. A vasúttársaság továbbra is arra kéri utasait, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat, és ne feledjék el, hogy szeptember 21-től a maszk használata már nemcsak a közösségi közlekedési eszközökön, hanem azon állomási és megállóhelyi helyiségekben is kötelező, ahol az utas a felszállás előtt vagy után tartózkodik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: