Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Március 18. 18:54, péntek | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Sérülések nehezítik a Vásárhely életét

Sérülések nehezítik a Vásárhely életét

A Budapesti Honvéd otthonában játszik bajnokit szombaton a Vásárhelyi Kosársuli.

Dr. Elek András és Utasi Gábor dolgát nem könnyíti meg, hogy a sérült Rostás Imre és Varga Zalán mellett nem számíthat a betegeskedő Rostás Gáborra, és az utánpótlás csapatával két napig Hódmezővásárhelyen meccsező Mócsai Milánra.

A Kosársulinak nem voltak könnyű meccsei az elmúlt három hétben. Először hosszabbítás után legyőzték a Drahos Gábort a soraiban tudó Miskolcot, majd Egerben belefutottak egy nagy vereségbe, végül pedig a negyedik Óbudai Kaszások ellen kellett sikertelenül túlórázniuk. A fővárosiak ellen mutatott játék azonban biztató lehet a Honvéddal szemben megrendezésre kerülő találkozó előtt. A kék-sárgák ugyanis a mérkőzés nagy részében kombinatív, sok passzos játékkal mattolták ellenfelüket, a végére viszont elfáradtak. Ha azonban sikerül átmenteni produkciójukat, akkor a sérülések ellenére is lehet keresni valójuk a Dózsa György úti sportcsarnokban.

Ehhez azonban Puskás Artúr fiainak lesz egy-két szavuk. A fiatal együttes néhány hónappal ezelőtt még a dobogón állt. Játékerejüket jelzi, hogy győzelemmel távoztak a Hódtói Sportcsarnokból. Sőt korábban a Miskolc, a Békés és a Tiszaújváros sem bírt velük. Igaz nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy a február eleje óta nem sok sikerélménye volt a piros-fehéreknek.

A Vásárhelyi Kosársuli utolsó alapszakaszbeli mérkőzését március 26-án pénteken 18 órától játsza a Hódtói Sportcsarnokban.

A belépés ingyenes lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése