Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Április 05. 11:58, kedd | Helyi sport
Forrás: hlkc.hu

RANGADÓNAK INDULT, SIMA GYŐZELEM LETT A VÉGE

RANGADÓNAK INDULT, SIMA GYŐZELEM LETT A VÉGE

Nem engedte ki a kezéből az első helyet a HLKC az NBII felnőtt és junior bajnokságban a szombati forduló után sem, mindkét csapatunk magabiztos győzelmet aratott a Békéscsaba II. gárdája ellen.

Nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek az NBI junior bajnokságban edződő csabai fiatalok elleni mérkőzés, ezúttal azonban tökéletesen igazolta a papírformát felnőtt csapatunk.

A mérkőzés elejétől kezdve uralták és kontrollálták a mérkőzést, így nem forgott veszélyben a győzelmünk. Ezzel tovább őrizik első helyünket a tabellán a szarvasi és csorvási csapat ellen.

NBII Dél-Kelet csoport női felnőtt kézilabda bajnokság – 16. forduló
2016.04. 02., Hódmezővásárhely – 200 néző

Hódmezővásárhelyi LKC – Eubility Group Békéscsabai ENKSE II. 39-28 (18-13)
Játékvezetők: Kiss Zoltán, Papp Tibor
Versenybíró: Dzsipoff Károly
HLKC: Kothencz – Kónya 3, Tószegi 3, Vuletic 8, Sebők 4, Kránitz 1, Sebestény 9, Cs: Komáromi (k), Székesi 3, Németh 4, Becsei, Szabó, Kecskeméti 2, Szőke 1, Blaskovics 1, SajtosA Békéscsaba gólszerzői: Deák 10, Lukács 7, Illyés 6, Medve 2, Csepregi 1

Gaál Adrienn edző: “Gyors, lendületes mérkőzés volt. Örülök, hogy sebességben maximálisan felvettük a versenyt ellenfelünkkel. Az átlövéseiket még jobban meg lehetett volna szűrni, de támadásaink rendre góllal végződtek, így újra 2 pont került a zsebünkbe.”

Junior mérkőzés

A junior bajnokság rangadóján a tabella első két helyén álló csapat mérkőzött meg egymással. Csapatunk szerette volna megőrizni 100%-os mutatóját, a vendégcsapat pedig csökkentette volna hátrányát a vásárhelyi lányokkal szemben.
A meccs ezzel szemben nem hozott kiélezett küzdelmet, a kezdeti tapogatózás után gyorsan megléptünk, és magabiztos (15 gólos) győzelmet arattunk a csabai ifjak ellen.

NBII Dél-Kelet csoport női junior kézilabda bajnokság – 16. forduló
2016.04. 02., Hódmezővásárhely – 100 néző

Hódmezővásárhelyi LKC – Eubility Group Békéscsabai ENKSE II. 37-22 (18-10)
Játékvezetők: Kiss Zoltán, Papp Tibor
HLKC: Áncsán – Sajtos 1, Klemm 6, Földesi 7, Szabó 5, Bálint 3, Kandó 3, Cs: Balogh (k), Kónya, Kránitz, Sebők 3, Becsei 3, Blaskovics 2, Kovács 1, Molnár S. 1, Mérai 2

Kis Márk edző: “Újabb lépést tettünk a célunk eléréséhez, fegyelmezetten és hatékonyan játszottunk. Gratulálok a csapatnak.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni