Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. Március 23. 11:38, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Rangadó vár pénteken a Kosársulira

Rangadó vár pénteken a Kosársulira

Nem számíthat könnyű menetre a Miskolc ellen március 24-én, pénteken a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli.

Vargáék ellenlábasai ugyanis a második helyen tanyáznak a tabellán, és várhatóan nem adják majd könnyen magukat, így tehát minden adott egy igazi kosárrangadóhoz a Hódtói Sportcsarnokban.Vuk Pavlovics legénysége jelenleg a negyedik helyen áll, és mindenképpen kiköszörülnék azt a csorbát, amit a Kecskemét elleni legutóbbi hazai vereség ejtett eddigi hibátlan otthoni mérlegükön. Ehhez azonban igencsak fel kell gyűrniük az ingujjat, hiszen a miskolciak eddig idegenben sem sokszor betliztek. Ráadásul a borsodiak egy ragyogó idegenlégióssal, Raheem Jalen Williamsszel a soraikban érkeznek Hódmezővásárhelyre.

Kelemen Balázs, a Kosársuli rutinos játékosa is kiemelte, hogy a kanadai kosaras egyre jobban beépül a MEAFC-ba, de mellette sok más rutinos és tehetséges játékosból áll a keretük. A 66-os mezben szereplő Kosársuli-játékos azonban leszögezte, mindenképpen a győzelemért hajtanak majd. Jó hír, hogy hosszú, sérülésekkel és betegségekkel tarkított időszak után már mindenki hadra fogható a Hódmezővásárhelynél. Mint mondta, mindkét hátralévő mérkőzésen nyerni akarnak, így ugyanis bebiztosíthatják az alapszakaszban a negyedik helyet. Egyelőre azonban a pénteki rangadóra koncentrálnak.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Miskolc elleni meccse március 24-én, pénteken 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni