Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Április 08. 13:54, vasárnap | Helyi
Forrás: Csongrád MRFK Kommunikáció

Rács mögött a szegedi tolvaj

Rács mögött a szegedi tolvaj

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a 18 éves fiatalt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szeszes italokat, mosószereket, valamint egy kerékpárt lopott a városban.

Egy helybéli nő tett feljelentést a rendőrségen, miszerint 2018. április 1-je és 2-a között, lakóhelyének tárolójából ellopták a biciklijét. A szegedi járőrök április 2-án 12 óra körül igazoltattak egy 18 éves bicikliző fiatalt, aki nem tudott elszámolni a kerékpárral, kiderült, hogy azt a feljelentőtől lopta.

A feltételezett elkövetőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók megállapították, hogy a fiú korábban a város egyik bevásárlóközpontjából szeszes italokat és mosószereket is eltulajdonított. Ellene lopás miatt indult eljárás. T. Zoltánt a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: