Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2016. Január 12. 14:47, kedd | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

Pozitív mérlegre törnek a kék-sárgák

Pozitív mérlegre törnek a kék-sárgák

A találkozó esélyeseként várja a Vásárhelyi Kosársuli a Budafok elleni szombati hazai bajnokiját.

Vas Péterék múlt hétfőn találkoztak először a karácsonyi pihenő után. A hétvégén kiderül, hogy mennyire sikerül újítaniuk az eddigi felemás teljesítményükön.

A Microsec-Budafok jelenleg a kilencedik helyen áll az NBI B keleti régiójában. Ennek ellenére mindössze csak egy győzelemmel áll kevesebb a nevük mellett, mint dr. Elek András csapatáé mellett. Ráadásul nem rossz gárdákat sikerült két vállra fektetniük. Nem bírt velük a hódmezővásárhelyieket legyőző Miskolc és a Tiszaújváros sem. Leginkább Drevenka, Mészáros és Fehér okozhat bosszúságot szombaton közülük.
A Kosársuli vezetői ennek ellenére biztos győzelmet várnak Varga Dánieléktől, akiknek volt min elgondolkodniuk a „téli szünetben”. Mesterük (és talán a közönségük is) leginkább egy felszabadultan, jól és eredményesen kosárlabdázó együttest szeretnének látni. A Vásárhelynek egyébként arra is lehetősége lesz, hogy pozitívra fordítsa mérlegét, és először a szezon során több győzelmük legyen, mint vereségük. Ez lehet az első lépés a felsőházi rájátszás felé…

A Vásárhelyi Kosársuli – Budafok NBI B csoportos bajnoki 2016. január 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. Az összecsapásra a belépés ezúttal is ingyenes lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:18, szerda | Külföld

A lengyel határőrség feltartóztatott egy szökött orosz katonát

Egy, a fehérorosz határon át illegálisan Lengyelországba belépő orosz katonát tartóztatott fel a lengyel határőrség.