Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Augusztus 29. 13:59, szerda | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Plazma anyacsatornájába kötött bele

Plazma anyacsatornájába kötött bele

Plazma beszólt az RTL Klubnak. A Csillag Születik szabadszájú rappere az X-Faktor énekeseit kritizálta - írja a Blikk.

A szókimondó Plazmát idén tavasszal fedezték fel a Csillag Születikben, de máris elszállt vele a ló. A közösségi oldalán szólta le az anyacsatornája másik tehetségkutatójának, az X-Faktornak az énekeseit, amit nem néznek jó szemmel az RTL Klubnál. "Nemsoká kezdődik az X-Faktor! Kaptok megint karaokesztárokat!" - osztotta meg barátaival és rajongóival véleményét a tehetségkutató énekeseiről. "Sosem lesz jobb egyik sem az eredetinél, mert nincs meg az a flow. Akkor karaokézzon egy bárban, és ne velem akarja azt elhitetni, amivel beetetnek másokat! Én legalább a saját dalaimmal estem ki! - hangsúlyozta a rapper. Mint mondja, arról szól az egész műsor utáni következő rész, hogy vesznek az illetőnek dalszöveget és zenei aláfestést. "Szerintem ez tré" - jelentette ki a rapper. A Blikk úgy tudja, az RTL Klubnál cseppet sem örültek annak, hogy a CSISZ sztárja a saját csatornája hamarosan startoló műsorát szidja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.