Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Február 17. 11:26, szerda | Helyi
Forrás: Elek András sajtós- és kommunikációs munkatárs

Péntek esti rettegés a BFMK-ban

Péntek esti rettegés a BFMK-ban

Egy testben

Az Egy testben című magyar horrorfilmet tűzi műsorára február 19-én, pénteken este 8 órai kezdéssel a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ. A különleges alkotás vásárhelyi premierjét követően a közönségnek lehetősége nyílik beszélgetni a film alkotóival és szereplőivel a maggyilkolt lány történetét feldolgozó drámáról.

A Péli Ildikó - Szirák Tamás rendezőpáros és Nagy István, a film szereplője fél 8-tól állnak a sajtó rendelkezésére a BFMK-ban.

A film tartalma:
Natasa (Nagy Szabina), egy átlagos lány, akit iskolából hazafelé elrabolnak. Még nem is sejti, hogy milyen borzalmak várnak rá ezután. A kétségbeesett szülők keresik, de hiába. Eközben a város másik részén Natasát kegyetlen módon bántalmazzák, majd megölik. Fejét levágva, testét elássák a közeli erdőben.

Mindeközben édesanyja megszüli testvérét Szabinát ( Szepesi Nikoletta), akinek a testébe költözik a halott lány szelleme. Sok év elteltével Szabina mit sem sejtve a dologról, barátaival elhatározzák, hogy egyik hétvégén kiruccannak. Egy váratlan baleset következtében eszméletét veszti, amiután furcsa látomások kezdik gyötörni, és kezdetét veszi a RETTEGÉS...

A film előzetese:

https://www.youtube.com/watch?v=cOd7yv7sIA8

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: