Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Szeptember 28. 16:19, csütörtök | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Egészség Hídja 2017 – Összefogás a mellrák ellen elnevezésű rendezvényre

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Egészség Hídja 2017 – Összefogás a mellrák ellen elnevezésű rendezvényre

A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos utazási kedvezményt biztosít az „Egészség Hídja 2017 – Összefogás a mellrák ellen” elnevezésű október elsejei rendezvényre utazóknak.

50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kelenföld, Zugló és Kőbánya-Kispest állomásokra.

A kedvezményes retúrjegy kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon történő utazásnál a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni, csakúgy, mint feláras vonat esetében a felár díját.

A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban szeptember 30-án lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb október 2-án éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén, október 1-jén 15:15 és 19:45 között lebélyegeztetik. Bélyegzési helyszín: Budapest V. kerület, Széchenyi István tér 9., a Magyar Tudományos Akadémia bejáratánál.

Bővebb információ a rendezvényről: http://www.egeszseghid.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.