Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Június 02. 11:45, péntek | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Alfa Fesztiválra utazóknak

Ötvenszázalékos vasúti kedvezmény az Alfa Fesztiválra utazóknak

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV az Alfa Fesztiválra utazóknak. A szezon jelentős zenei fesztiválját június 2-4. között rendezik meg Várpalotán, a Cseri-erdőben.

A vasúti kedvezmény belföldi utazásra, másodosztályú kocsin vehető igénybe bármely belföldi állomásról a várpalotai állomásra. Amennyiben első osztályon utaznak, akkor meg kell fizetni a teljes árú kocsiosztály különbözetet.

Az alkalmi menettérti jegy érvényességének időtartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegyével, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, azaz június elsején kezdhető meg. A visszautazást legkésőbb június 5-én 24 óráig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak az utas kezén lévő karszalag felmutatásával együtt érvényes. Karszalag hiánya esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menettérti jegyre egészíti ki, és felszámítja a megfelelő pótdíjat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.