Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2015. Szeptember 29. 14:45, kedd | Helyi
Forrás: Török Anita-sajtóreferens

Őszi Hetek

Őszi Hetek

A diákok XIII. Őszi Tárlatának megnyitójával, majd a Vásárhelyi Látóhatár folyóirat bemutatójával és az \\\"óvodások az óvodásokért\\\" című kiállítással veszi kezdetét október 2-án délután az idei Őszi Hetek programsorozat.

Október első hétvégéjén a Dr. Rapcsák András úton népi iparművészek kirakodóvására, valamint színes zenei és családi programok várják az érdeklődőket. Az október havi rendezvénysorozathoz a város valamennyi kulturális intézménye csatlakozik.

Habár az idei Őszi Hetek hivatalos megnyitója pénteken délután 4-kor lesz a Németh László Gimnázium és Általános Iskola aulájában, a Vásárhelyi Őszi Tárlathoz kapcsolódó októberi kulturális programkavalkád már az elmúlt hétvégén kezdetét vette. Október hónapban számtalan kiállítással, könyvbemutatóval, előadásokkal, koncertekkel, színpadi és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket Hódmezővásárhelyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét