Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. Május 17. 11:12, kedd | Helyi
Forrás: Elek András Hódmezővásárhely - Ótemplomi Református Egyházközség

„Ökumenikus imabatyu”

„Ökumenikus imabatyu”

Meghívó

A hódmezővásárhelyi ökumenikus lelkészközösség szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt 2022. május 30-án, hétfőn, 17 órára az unitárius templomba (Hódmezővásárhely, Völgy utca), egy rendkívüli találkozásra.

A hagyományos januári imahetet Hódmezővásárhelyen a pandémia miatt nem tudtuk megrendezni, ennek pótlására május utolsó hétfőjén rendhagyó módon kerül sor.

Ezen a délutánon, az igemeditációk során azt szeretnénk megvizsgálni, mi van a mi batyunkban? Mit tudunk elhozni egy ilyen közösségi alkalomra, és „bedobni” a közösbe? És mit tudunk elvinni saját közösségeinkbe a végén? Kik vagyunk mi vásárhelyiek és hitünk mennyire segít megtartani lelkünket, mindennapi tevékenységünkben hogyan tükröződik a kereszténység. Ebben rövid igemeditációk és a hozzájuk kapcsolódó imádságok, könnyűzenei dalok, és egy imasétány fognak segíteni bennünket.
Az alkalmat szeretetvendégséggel zárjuk az unitárius templom udvarán.

Áldáskívánással az imaalkalom szervezői

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben