Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. November 30. 11:52, szerda | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Nehéz meccseken vannak túl a Vásárhelyi Sólymok

Nehéz meccseken vannak túl a Vásárhelyi Sólymok

Nem voltak könnyű mérkőzései a múlt hétvégén a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapatának. Békésen a Pityke és a Békéscsaba sem bizonyult könnyű ellenfélnek.

Az első mérkőzésen még jól állta a sarat Vuk Pavlovics együttese. A fiatal kék-sárgák Borus és Soós vezetésével szoros győzelmet arattak. Ám az egyik meghatározó játékosuk, Utasi Gergő bokasérülést szervezett, ami kihatott a békéscsabaiak elleni ütközetre is. A második mérkőzésen a hiányos kerettel felálló Vásárhely nem tudta tartani a tempót ellenfelével, és vereséget szenvedett.

Pityke KSE - Vásárhelyi Sólymok 60-67

Sólymok: Borus 19, Soós 19, Bősz 12, Utasi 7, Bartusz 5, Tóth 4, Őze 2, Varga -, Morton -, Kőhegyi -, Páska -, Kis -

Vuk Pavlovics: Hullámzó volt a koncentrációnk, a második negyedet kivéve. Abban a szakaszban keményen védekeztünk és leindítottuk az ellenfelünket, ez alapozta meg a győzelmünket. A támadójátékunkkal elégedett vagyok, az előnyöket észrevettük és járt a labda.

Békéscsaba KK/B - Vásárhelyi Sólymok 90-53

Sólymok: Soós 22, Borus 7, Varga 6, Bartusz 6, Morton 5, Bősz 4, Tóth 3, Kis -, Kőhegyi -, Őze -, Páska - Utasi -

Vuk Pavlovics: Utasi Gergő bokája megsérült az első mérkőzésen, sajnos nem volt bevethető a Békéscsaba ellen. A csabaiak nagy tempót diktáltak 40 percen keresztül, jól működött a letámadásuk, illetve megnehezítették a dolgunkat a felállt védekezésükkel is. Az első félidőben még partiban voltunk, a harmadik negyed közepéig úgy tűnt, hogy tudjuk tartani a lépést. A nagyarányú vereség ellenére elégedett vagyok, azokat a technikai és taktikai elemeket, amiket gyakoroltunk sikerült végrehajtanunk. Egyéni védekezésben kell sokat fejlődnünk, úgy érzem ez a fő feladatunk a következő fordulóig.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás