Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Szeptember 15. 13:13, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Magyar pornó millliárdosra repült rá a NAV

Magyar pornó millliárdosra repült rá a NAV

Rendszeresen látogatják őket....

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei megszállták a Docler Holding irodáit. A hatóság több mint 100 embere vizsgálódott az épületben, és a vállalat számláit is ellenőrizték.
A Docler Holding internetes szexuális tartalomfejlesztéssel foglalkozik, de van jóslással foglakozó portáljuk és tavaly belevágtak egy luxusáruházba is. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnügyi szóvivője, Sárközi Alexandra megerősítette a Lánchíd Rádió értesülését, de részleteket nem közölt.


A Docler tulajdonosa, Gattyán György a leggazdagabb magyarok egyike, tavaly 33 milliárdra saccolták a vagyonát, de egyes becslések szerint ennek akár a kétszerese is lehet. A fő vállalkozása Docler, amelynek legfőbb bevételi forrása livejasmin.com netes pornóoldal, ami mostanság a leglátogatottabb pornószájt a világon, egyes mérések szerint a világon naponta annyian kattinthatnak rá, mint a BBC hírszolgálatára.
A cégcsoport is ragált az ügyre:
„A Docler mintegy 40 vállalatból álló, több, mint 600 főt foglalkoztató cégcsoport, amely a legnagyobb adófizetők közé tartozik Magyarországon. A HVG legutóbbi összeállítása szerint 2010-ben a 23., 2011-ben pedig a 35. legnagyobb eredménnyel bíró vállalatcsoport volt, így kiemelt adózónak számít. Tehát nincs semmi meglepő abban, hogy a magyar adóhatóság ellenőrzést tartott az irodaházban. Csak idén már több tucat adóellenőrzésen van túl a cégcsoport, a NAV munkatársai rendszeres látogatói az irodaháznak, múlt héten is itt jártak. Ahogy eddig, úgy most is az adóhatóság rendelkezésére álltak munkatársaink.
Ezúttal is a cégcsoport egyik adófizető vállalata iránt érdeklődtek, bízunk abban, hogy a szükséges információkat átadtuk. Helyesnek és elfogadhatónak tartjuk, hogy egy kiemelt adózó vállalatot a NAV ilyen rendszerességgel és alapossággal ellenőriz. A Docler cégcsoport fennállása óta nem kapott elmarasztalást egyetlen korábbi APEH illetve NAV vizsgálat során.
Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy a sajtóhírekkel ellentétben informatikai eszközöket, számítógépeket, szervereket a NAV munkatársai nem vittek el az irodaházból.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.