Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Április 05. 10:06, csütörtök | Helyi
Forrás: Csongrád MRFK Kommunikáció

Lezárt ügy: Önjelölt „kertészek”

Lezárt ügy: Önjelölt „kertészek”

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem miatt vádemelést javasolnak egy hódmezővásárhelyi férfival és társával szemben.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a makói nyomozók 2017. március 5-én két férfit állítottak elő, akik a gyanú szerint kannabiszt termesztettek egy földeáki ingatlanban. A ház villanyóraszekrénye kigyulladt, melynek oltását egy szolgálaton kívüli rendőr kezdte meg, aki önkéntes tűzoltóként tevékenykedett aznap. Az ültetvényt oltás közben találta meg, majd haladéktalanul értesítette a rendőrkapitányság ügyeletét.

A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 65 és 50 éves férfiakat előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.