Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Október 16. 09:37, kedd | Helyi
Forrás: ORFK Kommunikációs Szolgálat

Lénárd kiszagolta

Lénárd kiszagolta

Röszkénél próbált 62,5 millió forint értékű kábítószert becsempészni egy szerb férfi.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 35 éves szerb állampolgárral szemben.

A férfi Röszke Autópálya-határátkelőhelyen 2018. október 13-án reggel jelentkezett belépésre egy gépkocsival. Az útlevélellenőrzést követően a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság határrendésze a személygépkocsit alapos ellenőrzésre küldte, amelynek során a Lénárd névre hallgató kábítószerkereső-kutya találatot jelzett.

Az autó alvázába rejtve a nyomozók 36 csomagban összesen 20 843 gramm kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le. A helyszínen elvégzett gyorsteszt, valamint az előzetes szakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag marihuána, feketepiaci értéke több mint 62,5 millió forint.

A KR NNI munkatársai az elfogott férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.