Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Március 04. 18:24, péntek | Helyi sport
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Kötelező a győzelem Egerben

Kötelező a győzelem Egerben

A bajnokságban vitézkedő U20-as csapat mellett a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos csapatának is fellépése lesz szombaton Egerben.

A kék-sárgák múlt héten egy horrorba illő összecsapáson győztek a Miskolc ellen. Ezúttal a kötelezőt kell hozniuk Vas Péteréknek.

Az egrieknek eddig 5 sikerük van az idényben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lennének veszélyesek bárkire, amit jól bizonyít, hogy olyan ellenfeleket tudtak legyűrni, mint a MEAFC, vagy éppen a Salgótarján. Azt a vásárhelyi közönség is láthatta, hogy a miskolciakat nem volt egyszerű legyőzni, de a salgótarjániak elleni találkozóról sem lehetnek szép emlékeik. A hevesiek közül két játékost emelhetünk ki. Tóth Zoltán és Máté Balázs egyaránt 14 pont körül átlagol.

A kérdés, hogy a Kosársuli melyik arcát mutatja majd a hétvégén. Az eddig botladozó csapatot láthatjuk majd Egerben, vagy a Miskolc ellen, a rangadó végén ellentmondást nem tűrő és nagy akarattal kosárlabdázó gárda lép majd pályára? Egy biztos, Varga Dánielék nem hibázhatnak a következő meccseken, ha be akarnak jutni a felsőházi rájátszásba. Ehhez viszont higgadtan, ugyanakkor kreatívan és pörgősen kell játszaniuk szombaton.

A Vásárhelyi Kosársuli legközelebb 2016. március 12-én szombaton 18 órakor lép pályára a Hódtói Sportcsarnokban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás