Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Május 15. 15:43, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Kizárta magát a kapitány a pilótafülkéből

Kizárta magát a kapitány a pilótafülkéből

Kizárta magát egy indiai repülőgép kapitánya a pilótafülkéből, amivel nagy riadalmat keltett az utasok között, a másodpilóta pedig kénytelen volt kényszerleszállást végrehajtani.

A járat Delhiből tartott Bangalore-ba, a kapitánynak pedig dolga akadt a vécén. Amikor visszament volna a helyére, nem tudta kinyitni a pilótafülke ajtaját. A zár minden próbálkozásnak ellenállt, bentről sem sikerült vele boldogulni. A segédpilóta ezek után engedélyt kért az út megszakítására és Bangalore helyett Bhopalban szállt le a gép, majd - az ajtó megjavítása és biztonsági ellenőrzés után - 3 órával később folytatta útját Bangalore-ba, ahol szintén gond nélkül landolt.
Az eset még hétfőn történt.
Az indiai légitársaság közlése szerint az utasok egy pillanatig sem voltak veszélyben - adta hírül szerdán a The Daily Telegraph című brit lap.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.