Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Május 04. 11:27, csütörtök | Helyi
Forrás: Crystal Dance Club

Kijutott az Európa-bajnokságra a Crystal Dance Club csapata!

Kijutott az Európa-bajnokságra a Crystal Dance Club csapata!

Április 22-én és 23-án Kazincbarcikán, a Don Bosco Sportközpontban rendezte a Magyar Majorette Szervezetek Szövetsége és a Szendrői Százszorszépekért Alapítvány a IX. Országos Majorette Bajnokságot,

amely egyben kvalifikációs versenyként szolgált a júniusi, szlovéniai MWF Európa-bajnokságra.

A remek hangulatú és szervezésű megmérettetésen mintegy 500 versenyző vett részt. Az év legrangosabb és legnagyobb hazai versenyén 22 település 26 egyesülete képviselte magát, a 15 kategória 3 korcsoportjában 240 produkciót értékelt a zsűri.

A hódmezővásárhelyi Crystal Dance Club Galambos Kornélné elnök vezetésével 6 számban, összesen 12 versenyzővel indult, és a legnagyobb álom teljesült: a Master Cadet Mini formáció (Balog Katica, Bogár Lotti, Dudás-Szabó Barbara, Veszelovszki Hanna; mentoruk Galambos Adrienn) arany minősítést szerzett, így kijutott az Európa-bajnokságra!

Ezen kívül három ezüst és két bronz minősítéssel zárt az egyesület: szólóban Balog Katica, Dudás-Szabó Barbara, Meszlényi Tímea és Olasz Kíra, csapatban Galambos Adrienn, Korcsik Zoé, Meszlényi Tímea, Mihályi Barbara, Otlokán Fanni, Olasz Kíra, Szabó Evelin és Vízhányó Vivien versenyzett. A lányok hasznos, a további fejlődésüket szolgáló tapasztalatokkal tértek haza.


Eredmények:

  • Master Cadet Mini formáció - arany minősítés és ezzel kvalifikáció az Európa-bajnokságra (Balog Katica, Bogár Lotti, Dudás-Szabó Barbara, Veszelovszki Hanna)
  • Master Cadet bot szóló - VII. helyezés ezüst minősítéssel (Dudás-Szabó Barbara)
  • Master Cadet pom szóló - X. helyezés ezüst minősítéssel (Balog Katica)
  • Basic Junior bot szóló - ezüst minősítés (Meszlényi Tímea)
  • Master Senior pom szóló - XIV. helyezés bronz minősítéssel (Olasz Kíra)
  • Master Senior pom csapat - III. helyezés bronz minősítéssel (Galambos Adrienn; Korcsik Zoé; Meszlényi Tímea; Mihályi Barbara; Otlokán Fanni; Olasz Kíra; Szabó Evelin; Vízhányó Vivien)


Az Európa-bajnokságot június 22. és 25. között Maribor városa rendezi.

Hódmezővásárhelyt a Crystal Dance Club mellett az Emerald Dance Team is képviselni fogja – ezúton is gratulálunk az eredményes szerepléshez, örülünk, hogy öregbíthetjük és vihetjük városunk hírnevét! Egyben köszönjük a támogatást a szülőknek, családtagoknak, ismerősöknek, valamint az utazásban a mórahalmi Arlechino TSE segítségét!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.