Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Augusztus 24. 10:58, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Kedvezményes kombinált vasúti jegy a Savaria Karneválra

Kedvezményes kombinált vasúti jegy a Savaria Karneválra

Kedvezményes kombinált menetjeggyel lehet utazni a Savaria Karneválra augusztus 25-28. között, a MÁV-START és a GYSEV vonalain.

Az utazás legkorábban augusztus 25-én kezdhető meg, a visszautazást pedig augusztus 28-án éjfélig kell befejezni.

A Savaria kombinált jegy tartalmazza az egyszeri, menettérti utazást Szombathelyre másodosztályon, korlátlan számú utazást a helyi autóbuszjáratokon, valamint belépőjegyet a Történelmi Témaparkban (Szombathely, Ferences kert) megrendezendő programokra, harcászati bemutatókra.

A menetjegy kizárólag a rajta feltüntetett napon és vonaton Budapest–Győr–Csorna–Szombathely viszonylatokon IC vonattal történő egyszeri menettérti utazásra érvényes, az IC pót- és helyjegy árát tartalmazza. A kombinált jegy az érintett GYSEV személypénztárakban, a MÁV-START Budapest-Keleti pályaudvari ügyfélszolgálati irodájában, valamint Győrben, az ÉNYKK Utazási Irodában (9021 Győr, Áprád u. 51/B.) váltható meg.

A kombinált jegyek árát is tartalmazó információk az interneten itt tekinthetők meg:

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/latogasson-el-savaria-karnevalra-kedvezmenyes-kombinalt-jeggyel-0.

További információk a MÁV-START honlapon, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán kérhetők. Bővebb információ: http://gysev@gysev.hu • www.gysev.hu • www.enykk.hu 06/99/577 376 • 06/94/517 621 • http://www.facebook.com/GYSEV.ZRT


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.