Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Március 25. 09:55, szerda | Helyi
Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Kedd délutántól Budapest és Bécs között kevesebb vonat közlekedik

Kedd délutántól Budapest és Bécs között kevesebb vonat közlekedik

Kedden 16 órától módosított közlekedési rend lép életbe a magyar-osztrák nemzetközi forgalomban. A Budapest-Bécs viszonylatban naponta 5 vonatpárt indítanak.

Kedden a Keleti pályaudvarról már nem indul el Ausztria felé a Semmelweis és a Lehár EuroCity, az ÖBB pedig a 65-ös, a 67-es és a 165-ös Railjet xpress járatot már nem közlekedteti Magyarország felé.

Ausztriában hétfőtől a személyszállító vonatok munkanapokon is a vasárnapra érvényes menetrend szerint közlekednek – a jelenlegi tervek szerint április 13-ig. A Győr és Bruck an der Leitha (Királyhida), illetve Bécs között közlekedő EuRegio járatok menetrendje, útvonala módosult, azaz a kilépő vonatok Bécs helyett Bruck an der Leitháig járnak, illetve egyes járatok átmenetileg egyáltalán nem közlekednek.

A GYSEV hálózatán, Sopron térségében továbbra is folyamatos a nemzetközi személyszállító vonatok közlekedése.

A nemzetközi vonatokkal kapcsolatos legfrissebb információk elérhetőek a MÁV honlapján a MÁVINFORM hírei között, valamint a MÁVINFORM Facebook oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.