Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Május 30. 10:07, szerda | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Járőrök buktatták le a biciklitolvajt

Járőrök buktatták le a biciklitolvajt

A hódmezővásárhelyi rendőrök egy helybeli kerékpárost igazoltattak a belvárosban, aki már az intézkedés közben bevallotta, hogy a kétkerekűt alig 10 perce lopta.

A kapitányság rendőrei a férfit 2018. május 26-án hajnalban igazoltatták. Az ellenőrzés közben a 35 éves gyanúsított bevallotta, hogy a biciklit körülbelül 10 perce lopta a vásárhelyi buszpályaudvarról. A járőrök átvizsgálták a férfi ruházatát, melynek során két biciklis sebességmérőt is találtak a zsebében. A feltételezett elkövetőt számon kérték, aki az eszközökről elmondta, hogy azokat szintén lopta.

A terheltet a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A gyanúsított részletes beismerővallomást tett, kiderült róla, hogy már igazoltatása előtt is lopott egy biciklit, de azt már eladta. A rendőrök a vásárlóját is előállították majd gyanúsítottként kihallgatták. A tolvajról bebizonyosodott, hogy összesen hat kerékpárt lopott el az elmúlt fél évben, de az is kiderült róla, hogy testi sértés miatt már zajlik ellene büntetőeljárás.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma