Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. November 21. 16:33, kedd | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

ISMÉT NAGY FALAT KÖVETKEZIK

ISMÉT NAGY FALAT KÖVETKEZIK

Újabb rangadóval folytatódik a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos felnőtt együttesének szereplése.

Szombaton 18:30-kor a Nyíregyháza Blue Sharks érkezik a Hódtói Sportcsarnokba. A vendégek jelenleg a 3. helyet foglalják el a tabellán, éppen 8 hellyel megelőzve a házigazdákat.

A nyírségiek fordított, 5-3-as mutatóval büszkélkedhetnek, mint hétvégi riválisaik. Eddig a bivalyerős Bonyhád és Oroszlány duó mellett csak a gyengébb képességű Pécs babrált ki velük. Kiemelt feladat lehet Utasi Gábor fiainak, hogy hatástalanítsák a bajnokságban eddig legtöbb pontot átlagoló Czurát, akiről már tavalyról is rossz emlékeik lehetnek. A nyíregyházi kosaras meccsenként 24 egységet átlagol, mellette még Nagy, Bus és az amerikai Delegal jegyez 10 fölötti mutatót.

A Hódmezővásárhely mellett szól, hogy a gárda hazai környezetben teljesen más arcát mutatja, mint idegenben. Eddig csak a még veretlen OSE Lions könyvelhetett el sikert Vas Péterék „otthonában”. Nem fogott viszont a bicskája a kék-sárgákon a Bonyhádnak, a Győrnek és a Miskolcnak sem. Igaz, egyik diadalt sem adták könnyen: legutóbb a Győr ellen szinte végig nyitott volt a találkozó sorsa. Végül Szabó Péterék jól bírták a gyűrődést, és nagyobb akaratuknak köszönhetően behúzták az összecsapást. Igazi csapatként működtek akkor, többen a lélektanilag fontos pillanatokban tettek hozzá valami extrát a játékhoz.

Múlt szombaton elmaradt a hódmezővásárhelyiek Honvéd elleni derbije, mivel a fővárosiak pályáján egy fejlesztés miatt nem lehetett játszani. Az, hogy ez a pihenő jót tett-e a Vásárhelynek, csak szombaton este derül ki. Az azonban már most biztos, hogy a negyedik győzelem megcsípéséhez az eddigi győztes derbiken produkált ötletes, összetartó és küzdelmes kosárlabdát kell mutatnia a Csongrád megyeieknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.