Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. November 05. 14:59, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

HOSSZÚ ÚTRA INDUL A KOSÁRSULI

HOSSZÚ ÚTRA INDUL A KOSÁRSULI

Tiszaújvárosban lép pályára bajnokin pénteken a Vásárhelyi Kosársuli felnőtt csapata.

Tiszaújvárosban lép pályára bajnokin pénteken a Vásárhelyi Kosársuli felnőtt csapata.

A helyzetet több száz kilométeres utazás nehezíti. Varga Dánielék jelenleg a tabella tizedik helyén állnak 1-2-es mutatóval, vendéglátójuk kilencedik, ugyanilyen mérleggel.

Nem szabad azonban lebecsülni a tiszaújvárosiakat, akik nagyon átalakultak, de még mindig igazi csapatként küzdenek egymásért. Ráadásul nagyon jól védekeznek, és több húzójátékosuk is van. A régiek közül az irányító Kovács Zoltánt a bedobó Varga Ádámot, és a hazai kosárlegenda Sitku Ernőt lehet kiemelni. Viszont nem szabad megfeledkezni a most érkezett ukrán centerről Osnach-ról, a Vasasból igazolt Mohairól, valamint az előző idényben még a Nyíregyházát erősítő Czuráról sem.

A Kosársuli viszont jó előjelekkel készül az összecsapásra, mivel az elmúlt két meccsüket megnyerték a kék-sárgák. A Debrecen elleni hosszabbításos diadal után sikerült továbbmenniük a Hepp-kupában is a Nagykőrös ellen. Dr. Elek Andrásnak viszont két sérülttel nem számolhat: a hosszú kihagyás után visszatérő Csorvási, valamint a sérüléssel bajlódó Varga Zalán egyelőre még nem vethető be.

A Vásárhely legközelebb november 13-án pénteken este 18 órakor szerepel a Hódtói Sportcsarnokban, amikor a Kecskemétet fogadják majd Vas Péterék. A találkozóra a belépés az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően ingyenes lesz!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.