Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Június 06. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálra verte ismerősét

Halálra verte ismerősét

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy ásotthalmi férfit, aki egy vita hevében úgy megverte lakótársát, hogy az belehalt sérüléseibe.

A megalapozott gyanú szerint a 37 éves Gy. László 2018. június 1-jére virradóra szóváltásba keveredett 52 éves lakótársával. A vita tettlegességig fajult, a férfi többször megütötte áldozatát, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal később meghalt.

A főkapitányság nyomozói a június 5-én érkezett bejelentéstől számított néhány órán belül a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét azonosították, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ennek során a gyanúsított beismerő vallomást tett, ellene halált okozó testi sértés miatt indult eljárás. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és az ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni