Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 21. 10:58, csütörtök | Helyi
Forrás: Támcsu Tímea- Account executive

Gazdag Gazda képzés Szegeden

Gazdag Gazda képzés Szegeden

Konferenciasorozat a sikeres mezőgazdasági kereskedelemről és marketingről.

A Magro.hu online mezőgazdasági piactér szeptember elején, országos rendezvénysorozat keretében hiánypótló, aktuális és korszerű tudásanyagot kínál a mezőgazdasági termelők, szakemberek számára. A rendezvénysorozat szeptember 4-én Szeged városába látogat.

Szeptember elején az a Magro.hu mezőgazdasági piactér szakértői egy hiánypótló konferenciasorozat keretében mutatják be azon praktikákat, melyek ma már elengedhetetlenek a sikeres mezőgazdasági kereskedelemben. A rendezvénysorozat korszerű és hasznos tudásanyagot nyújt azon mezőgazdasági termelők, felvásárlók, feldolgozók és gyártók számára, akik érdeklődnek az internetes kereskedelem és marketing iránt és szeretnének megismerkedni a hatékony adásvétel fortélyaival. A mára a gazdasági sajtóban a mezőgazdasági piac szakértőjeként számon tartott Magro.hu munkatársai pályázatírási tanácsadó és ártárgyalási szakértő felkérésével is szeretnék növelni a rendezvény hasznosságát.

A Gazdag Gazda konferencia témájában és előadásaiban is a legújabb, leghasznosabb információkat nyújtja a jelenlévőknek. Gyakorlati példákon keresztül mutatják be a gazdáknak, őstermelőknek, családi gazdaságoknak, kereskedőknek, hogyan és hol tudják termékeiket, avagy szolgáltatásaikat hatékonyan népszerűsíteni, hogyan értékesítsék terményeiket mesterfokon jó tárgyalási technikákkal, milyen pályázati, támogatási lehetőségek nyílnak meg a következő években, milyen szabályokra ügyeljenek a pályázatírás során, hogyan kezeljék a kifogásokat az árak tárgyalása során és honnan szerezhetik a legjobb információkat a felvásárló cégek a jó döntéseikhez.

A hatékony kereskedelem szerves részét képezik a termelés hatékonyságát elősegítő korszerű mezőgazdasági épületek és azok fejlesztése, így a mezőgazdaságban érdekelt építőipari cégek is csatlakoztak a rendezvénysorozathoz.

A konferencián résztvevők a nap végén ajándékba kapják a Magro Gazdag Gazda Tudásanyagot is, amely a tanultak összefoglalását tartalmazza bővített példákkal, tippekkel, és konkrét háttéranyagokkal. Illetve a résztvevők közül kisorsolunk egy bruttó 40.640 Ft értékű PFEUFFER GT1 halom hőmérő pálcát a Landasin-Agrogazda Kft. felajánlásával!

Helyszínek és időpontok:

  • 2014. szeptember 2. (kedd) – Hajdúböszörmény
  • 2014. szeptember 4.(csütörtök) – Szeged
  • 2014. szeptember 9. (kedd) – Györköny
  • 2014. szeptember 11.(csütörtök) – Budapest

További információ az előadókról és jelentkezés a www.magro.hu/rendezvenyek oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.