Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Augusztus 06. 14:14, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Férjhez ment a tökéletes színésznő

Férjhez ment a tökéletes színésznő

Natalie Portman a legnagyobb titokban hozzáment gyereke balettművész apjához.

Gyönyörű, tehetséges, szerény, úgy káromkodik, mint egy kocsis, fanatikus sportrajongó, kiemelkedő az intelligenciája, része a Star Wars-univerzumnak, és sajnos elkelt. A gyakran tökéletes nőként emlegetett Natalie Portman szombaton összekötötte életét Benjamin Millepieddal. A tradicionális zsidó szertartást a festői kaliforniai Big Sur partvidéken tartották családias hangulatban, mindössze hatvan vendég jelenlétében. Nat ugyanis nem szeretett volna tipikus, óriási sztárlagzit, ami úgy vonzza a sajtót, mint darazsakat a napon hagyott kóla. A lakodalmat ennek megfelelően teljes titokban szervezték meg, és csak utólag, a sajtósaikon keresztül közölték a nagyvilággal az örömhírt.
Bár azt sejteni lehetett, hol mondják majd ki az igeneket, ha arra kerül a sor. A színésznő ugyanis többször elmondta, hogy a Santa Lucia-hegység Csendes-óceánból kiemelkedő szikláira szokott elmenekülni, ha elege van a világból. Mert csak itt érzi magát teljesen szabadnak és boldognak.

Portman 2009-ben szeretett bele az akkor még mással együtt élő balettművészbe, a zseniális Fekete hattyú forgatásán. A médiától a lehető leginkább távol tartott szerelmük azóta is töretlen. Első gyerekük, Aleph tavaly júniusban született meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.