Városlista
2019. március 20, szerda - Klaudia, Alexandra

Hírek

2018. December 18. 17:54, kedd | PR

Fedezd fel újra a pizsamát!

Fedezd fel újra a pizsamát!

A pizsama nem férfiatlan és nem is unalmas kötelező ruhadarab. Ma már választhatunk trendi, izgalmas, hozzánk passzoló pizsamákat is. A tél közeledtével pedig nem árt bővíteni meleg éjszakai ruhatárunkat.

Utcai viselet lett

A férfi pizsama egy sötét szeglete a férfiak ruhatárának, nem igazán szoktak büszkélkedni egy újabb darabbal az erősebb nem tagjai. Inkább a leghidegebb hetek kényszerű részének tekintik, hogy pizsamát öltsenek, amikor a póló-boxer párosítás már egyértelműen nem vállalható be (a barátnőknek sem, akik szeretik éjszakára kisajátítani kedvesük boxeralsóit).
Ám nem véletlenül terveznek a csúcs divatházak is pizsamákat, ez a szerelés igenis tud stílusos lenni.
Először is ne feledjük, az elmúlt szezonokban a nappali viseletbe is belopakodott, és az egyik leginkább iránymutató darab lett a pizsama - igaz, női vonalon. De ha már polgárjogot nyert, akkor a férfiak is nyugodtan hangsúlyt fektethetnek erre az éjszakai öltözékre. Ha adunk a megjelenésünkre, beilleszthetünk a ruhatárunkba egy - vagy több - trendi változatot.

Csengetett, Mylord?

Választhatunk szuperklasszikus öltözéket. A sötétkék alapon fehér aprómintás vagy hosszában csíkos, gombos változatok brit eleganciát csempésznek az ágyunkba. A leghagyományosabb ugyanis a hosszában csíkos pizsama ing jellegű felsővel. Egy biztos, jó megjelenést biztosít estére is.
Ha lazábban szeretnénk tölteni az éjszakát, melegítő alsó-felső jellegű pizsamát is választhatunk, számtalan férfias színű - kék, grafitszürke -, kényelmes darab választható az online üzletekben. Ezek keresetlen, sportos megjelenést adnak, és hosszúnadrággal éppolyan férfias jellegűek, mint rövidnadrággal.

Ha az érdekesebb pizsamákra szavazunk, akkor menő irányzat ezen a téren a kockás. Ez a minta egyébként a 2018/2019-es szezon vezető trendje, szinte nincs nő, akinek ne lenne most egy kockás nadrág a ruhatárában. Állhat az összeállítás egyszínű felsőből és kockás alsóból - ez a verzió mindenkinek kitűnően áll.

Bombabiztos karácsonyi ajándék

Még ennél is férfiasabb éjszakai viseletre vágyunk? A V-nyakkivágású, egyszínű változatok lazák és vagányak.
És persze télen is vannak szuperhősök, akik rövid alsójú pizsamában alszanak - a választék szinte végtelen ezen a téren is.
Pizsamát nemcsak magának vesz az ember. Sok férfinak egy női családtag választja ki a legjobb példányt. Így karácsony előtt remek megoldás rendelni egy darabot - ha nem is a legizgalmasabb választás, de egy kiadós alvás után reggel a megajándékozott biztosan hálásan fog gondolni arra, aki megtalálta az ideális pizsamát.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 13. 11:50, szerda | PR

Ne hagyd, hogy a gyerek a kanapén hétvégézzen!

Ahogy az okoseszközök és multimédiás szórakozási lehetőségek száma nőttön nő, úgy fordul el a figyelmünk önkéntelenül egy alapvető tevékenységről, ami a gyerekek életéhez hozzá kell tartozzon, ez pedig a mozgás.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Február 11. 18:22, hétfő | PR

A legtrendibb téli harisnyák

Az a korszak már elmúlt, mikor a zord időben csak nagymamás stílusú, kötött harisnyát vehettünk fel, ha szoknyát szerettünk volna ölteni. Ma már szupernőies és izgalmas változatok húzhatóak télen, de akár nyáron is.

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.