Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Május 01. 09:44, kedd | Helyi

Extrém bemutatók speciális eszközökkel

Extrém bemutatók speciális eszközökkel

Vásárhely, az ugráló város!

Extrém vasárnap délutánra várta a különleges látványosságok kedvelőit a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ. A bemutatók azt is megmutatták, a közlekedésen kívül mi mindenre használható a kerékpár.



A programot indító, speciális ugrásokat bemutató Flip Unit Team tagjai magukkal hozták különleges, hatalmas, felfújható matracként működő tornaszőnyegüket, amelyen a sportolók mellett az érdeklődők is ugrálhattak, bukfencezhettek, cigánykereket hányhattak, sőt a bátrabbak akár szaltózhattak is, így a műsor házigazdája, Bagi Mátyás funkcionális tréner joggal állapíthatta meg: Vásárhely igazi ugráló város.

A BMX bemutató során a közönség szeretetét is elnyerte a vásárhelyi születésű Bordács Attila, akinek a biciklijén hiába keresnénk pedált, menet közben többször is „végig sétált” kerékpárján az első keréktől a hátsó tengelyig.

Bár a trial bemutató kerékpárosainak biciklijén volt pedál, ők ülést nem használnak, de ha kellett, a talaj szintjéről egy ugrással teremtek a másfél méter magas raklaphalom tetején. Az egyébként is extrém bemutatók között különlegességnek számított György Tibor akrobata előadása, aki egy acélcsőből kialakított karikában pörögve-forogva mutatta be, mit is jelent előadóművészi szintre emelni az egyensúlyozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.