Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Szeptember 26. 11:27, kedd | Helyi
Forrás: Martonosi János sajtófőnök

Először hazai pályán a Kosársuli

Először hazai pályán a Kosársuli

A szezonban először szerepel hazai pályán szerda este 18:30-kor a Vásárhelyi Kosársuli.

Utasi Gábor csapata javítani szeretne az első két fordulóban elszenvedett vereséget követően a Hódtói Sportcsarnokban. Úgy tűnik azonban, hogy nem lesz könnyű dolguk, mivel holnap este az eddig még veretlen MEAFC látogat majd az alföldi városba.

A miskolciakat nem kell bemutatni a hódmezővásárhelyi közönségnek, hiszen a két együttes tavasszal vérre menő ütközetet vívott a Hódtóiban, ahonnan végül a Drahos Gábort is soraiban tudó borsodiak távoztak 1 pontos diadallal. Az NBI B keleti csoportjának akkori élcsapatai közül a Miskolc ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta: előbb a PVSK-Kronosz Kiadó ellen, majd Nagykőrösön hagyták el sikerrel a parkettet. Galló, a vásárhelyi nevelésű Szögi, Máté, és az örök ifjú, korábbi kosársulis kedvenc, Drahos Gábor pörgött igencsak jó ritmusban. A kvartett a gárda eddig szerzett 167 pontjából 135-öt szorgoskodott össze.

A Hódmezővásárhelynél viszont sokat változott a képlet, a két elvesztett meccsen eddig mindössze Varga Zalán nyújtott stabil teljesítményt. A kék-sárgák távolról is bátran tüzelő kosarasa 40 pontot termelt eddigi két riválisuk kárára. Ez azonban édes kevésnek bizonyult, mivel nem igazán talált társakra az ellenfelek életének megkeserítésében. A második mérkőzésen bíztató volt, hogy a szezonnyitón betliző Szabó Péter már tavalyi önmagát idézte, és hogy az együttes tekintélyes hátrányból tudott majdnem fordítani. Mindez azonban kevés lehet az az üdvözséghez, ahhoz ugyanis még további 3-4 vezért kellene találnia a Kosársulinak.

És hogy sikerülhet-e mindez? Az majd 2017. szeptember 27-én szerdán este 18.30-kor derül ki a Hódtói Sportcsarnokban, ahová a belépés ezúttal is ingyenes lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.