Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. November 28. 15:14, kedd | Helyi
Forrás: Török Anita sajtóreferens

December 1-jén búcsúztatják Almási István polgármestert

December 1-jén búcsúztatják Almási István polgármestert

Tisztelt Hódmezővásárhelyi Polgárok!

Almási István, Hódmezővásárhely polgármesterének búcsúztatására 2017. december 1-jén, pénteken kerül sor.

A gyászolók 9 órától a Szent István Király templomban róhatják le tiszteletüket, a gyászmise 12 órakor veszi kezdetét.

Almási Istvánt 13 óra 30 perckor a Kincses temetőben helyezik örök nyugalomra.


A búcsúztató ideje alatt 2017. december 1-jén, pénteken útlezárásokra, forgalomkorlátozásra lehet számítani Hódmezővásárhelyen. Lezárják 6 órától 13 óra 30 percig a Szabadság tér a Rárósi út és a Szent István tér közötti területet.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy december 1-jén, pénteken 6 óráig vigyék el az itt található parkolókból a gépjárműveiket. Lezárják 9 órától 13 óra 30 percig a Vöröskereszt utca, 47-es főút és Szabadság tér közötti szakaszát. Forgalomlassításra lehet számítani 11 óra 30 perctől 13 óra 30 percig a Szent István tér, Kutasi út és Jókai utca közötti szakaszán, valamint a 7,5 tonnát meghaladó tehergépjárműveket, illetve a mezőgazdasági járműveket elterelik.

Az Észak utca, a Kincses temető bejáratától a temető végégig egyirányú lesz 10 órától 15 óráig. A Damjanich utcában "Megállni tilos" táblát helyeznek ki a Jókai utcától az Orgona utcáig, a páratlan oldalon.


A Szent István tér környékén parkolni lehet majd a Dáni utcában, a Mózes utcában és a Szabadság téren, a Völgy utcában és a Vöröskereszt utcában, valamint a piac parkolóiban. A parkolás ingyenes. A Kincses temetőnél parkolni lehet majd a Jókai utca mindkét oldalán a Gácsi László utcáig, valamint az Észak utcán, a Kincses temető oldalánál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.