Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Május 09. 11:02, kedd | Helyi
Forrás: Fodor Katalin anyakönyvvezető

Családi események Hódmezővásárhelyen

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2017. május 06.


Született: Erőss Bálintnak és Pósa Tímeának (Szerbia, Csantavér, Első szőlősor 11.) BOGLÁRKA, Bernáth Gabrielnek és Molnár Mónikának (Kistelek, Kisteleki E. u. 20.) ZSELYKE, Szalai Norbertnek és Gallai Máriának (Szeged, Kubikos u. 44/B) ÁBEL, Kardos István Rolandnak és Szulcsán Tímeának (Szeged, Újvárosi u. 38.) ANNA, Domján Sándornak és Baranyi Nikolettának (Mártély, Orgona u. 2.) DALMA, Kónya Róbert Pálnak és Lencse Anitának (Visszhang u. 29.) GERGŐ RÓBERT, Rostás Róbert Györgynek és Szép Katinkának (Eke u. 15.) RICHÁRD, Hegedűs Péter Csabának és Rabatin Erika Ibolyának (Szeged, Kereszttöltés u. 21. 8. lph. 3/8.) LIZA LAURA, utónevű gyermeke.

Házasságot kötöttek: Bárányi Róbert (Szeged, Cső u. 6. A. 6/16.) és Mózes Csilla Brigitta (Kistópart u. 9. 2/8.), Szabó Róbert István és Forgó Brigitta (Jókai u. 54.), Nagygyörgy Dávid (Rudnay Gy. u. 31. 2/13.) és Loyola Krisztina (Vas u. 1.), Oláh Lajos és Rudolf Klaudia (Bezerédi u. 9.), Csiszár Béla és Ördögh Márta (Domaszék, Ady E. u. 11.)

Meghalt: Laczkó Mihály (dr. Endrey B. u. 2.), Pécsi Balázs (Hmvhely)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben