Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Május 04. 11:03, péntek | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Csak néhány óráig örülhetett a lopott zsákmánynak

Csak néhány óráig örülhetett a lopott zsákmánynak

Az egyik hódmezővásárhelyi étteremből egy őrizetlenül hagyott táskát lopott el egy 67 éves helybeli férfi. A rendőrök pár óra alatt előállították a gyanúsítottat.

A feltételezett elkövető 2018. május 3-án 12 óra körül egy pohár sört fogyasztott a pizzériában, amikor észrevette a mellette levő széken hagyott táskát. Arra rápakolta a holmijait, majd egy óvatlan pillanatban ellopta azt, a benne levő készpénzzel, személyes iratokkal és mobiltelefonnal.

A rendőrök a feljelentéstől számított néhány órán belül, a városban működő térfigyelőkamera-rendszer segítségével azonosították a gyanúsítottat, akit otthonából előállítottak. Tőle az eltulajdonított vagyontárgyakat lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosnak.

A 67 éves helybeli férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben