Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Április 22. 11:35, péntek | Helyi sport
Forrás: Áncsán István Hódmezővásárhelyi LKC

CÉLEGYENESBE FORDULHATUNK

CÉLEGYENESBE FORDULHATUNK

Három fordulóval a bajnokság befejezése előtt a dobogó első helyén állva, az Abony ellen készülünk a szombati fordulóra az NBII Dél-Kelet csoportban.

A mérkőzés a kötelező győzelmek kategóriájába tartozik, ettől lehet igazán veszélyes. Bízunk benne, hogy a lányok nem veszik félvállról a meccset, és az elsőtől az utolsó pillanatig megfelelő alázattal és koncentrációval játszanak. A bajnoki címért folyó küzdelemben lépéselőnybe kerültünk a Szarvasi NKK-val szemben, hiszen békés megyei riválisunk az elmúlt fordulóban vereséget szenvedett Lajosmizsén (nekünk három, a szarvasaiknak pedig két mérkőzésük van még hátra). Ezt mindenképpen illene kihasználnunk, és első lépésként szombati győzelmünkkel tovább erősíteni vezető helyünket az élen.

Gaál Adrienn edző ennek szellemében készítette fel a csapatot a szombati meccsre, a tabella alsó régiójában elhelyezkedő abonyiak ellen csak a győzelem lehet elfogadható eredmény. Sérülés, betegség ezúttal nem befolyásolja a csapat összeállítását, így a vélhetően legerősebb keret léphet pályára.

NBII Dél-Kelet csoport női kézilabda bajnokság
2016.04.23., 17.00 – Balogh Imsi Sportaréna

Hódmezővásárhelyi LKC – Abonyi KC
Játékvezetők: Körmendi Péter, Molnár János
Versenybíró: Gyuris László

A felnőtt mérkőzés előtt, 15.00 órától a junior csapatok mérkőznek meg egymással. Fiataljaink számára tét az eddigi 100%-os mérleg megőrzése!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése