Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Május 28. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Turbók Zsombor Arrabonamédia

Baseball sapka, mint reklámajándék

Baseball sapka, mint reklámajándék

Egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik az aktív szabadidő eltöltése iránt. Mivel leginkább az irodában töltjük időnk nagy részét, sokunkkal előfordul, hogy derék és hátfájdalommal kell megküzdenünk nap mint nap.

Ilyenkor jól esik, ha a szabadidőnket, hétvégénket természetjárással, kirándulással vagy futással töltjük.

Ehhez igazán praktikus, kényelmes ruhadarabra van szükségünk, ami sportos és a célnak is megfelel egyaránt. Érdemes kihasználni reklámajándék választás esetén az effajta tárgyakban levő lehetőséget kiaknázni, például egy baseball sapka emblémázással. Az alapanyag minőségére fordítsuk a legnagyobb figyelmet, hiszen, ha hosszútávra tervezünk, ez nem lehet elhanyagolható szempont a reklámajándék emblémázásakor. A színek harmóniája ugyanilyen számottevő, így kombináljuk a sapka színéhez megfelelően a feliratot, lehetőleg úgy, hogy jól kivehető, látható legyen. Reklámajándék készíttetés során a cél egyértelműen az, hogy a terméket minél tovább tudják használni, ugyanakkor az értékesíteni kívántakat is hirdesse, képviselje a céget.

Nagy előnye a fekete baseball sapkának, hogy bármilyen emblémára is essen a választás, az a kiegészítőn garantáltan jól látható legyen. Amennyiben ruhadarabok kerülnek szóba, baseball sapkát bátran válasszunk, hiszen nyáron és télen is jól kihasználható. Sokan kifejezetten a futáshoz használják, hiszen ugyanúgy az esőtől és az erős napfénytől is véd, természetjáráshoz, kiránduláshoz remekül használható.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni mennyire fontos az aktív testmozgás, éppen ezért az ehhez ideális ruhadarabok, kiegészítők konditeremben, uszodában is használhatóak, például rendkívüli népszerűségnek örvendenek manapság az emblémázott törölközők is. Fontos szempont, hogy a választás egy kényelmes darabra essen, legyen szó baseball sapkáról is. Amennyiben a fejbőrt megkíméli a befülledéstől, de védelmet is biztosít esős időben, akkor biztosak lehetünk abban, hogy praktikus lesz a kiválasztott darab.

Annak is köszönheti kedveltségét a baseball sapka, hogy a megfizethető árkategóriát képviseli, de akár nagymennyiségű megrendelés esetén sem terheli a céges kasszát. Minőséggel párosulnak a korrekt árak, így a marketing célok is megvalósulnak egyúttal.

Ön is emblémázott baseball sapkát szeretne ajándékozni partnereinek, munkatársainak vagy szüksége van rá egy rendezvényhez? Forduljon bizalommal az 1001 Reklámajándék csapatához, akik minden kérdésre készséggel válaszolnak és kínálatukban számtalan baseball sapkából választhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.