Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Április 03. 16:38, hétfő | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Az alapszakasz bajnoka a Hódtóiban

Az alapszakasz bajnoka a Hódtóiban

Az utolsó forduló eredményétől függetlenül a Budafok nyerte meg az NB/I B Zöld csoportjának alapszakaszát.

Ennek ellenére óriási rangadó várható - rendhagyó módon - vasárnap este a Hódtói Sportcsarnokban, ahol a fővárosiakat fogadja a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. Vuk Pavlovics legénysége mindenképpen a győzelemre hajt majd.

A kék-sárgák múlt pénteken lehengerlő játékkal, igazi csapatként hajtva győzték le a tabellán második Miskolcot. A pályára lépők közül sokan ragyogó teljesítménnyel rukkoltak elő, ám ennek ellenére senkit sem emelnénk ki, hiszen minden pályára lépő játékosnak voltak fontos pillanatai a precízen, összehangoltan működő gépezetben.

A legerősebb játékosállománnyal rendelkező Budafok ellen az alapszakasz negyedik helyezése, és ezzel a rájátszás első körének pályaelőnye a tét. Bár az ötödik helyen álló Tiszaújváros egy győzelemmel le van maradva, ha azonban behúzzák a Miskolc elleni ütközetet, és a vásárhelyieknek nem sikerül győzni a Hódtóiban, akkor helyet cserélhetnek a tabellán.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Budafok elleni meccse április 2-án, vasárnap 18:00-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de a szurkolók pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: