Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2022. December 09. 10:35, péntek | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

A listavezető otthonában a Kosársuli

A listavezető otthonában a Kosársuli

A tabella élén álló Budafok otthonába látogat a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli pénteken az NB I/B Zöld csoportjának 13. fordulojában.

A kék-sárgák jelenleg a nyolcadik helyen várják a folytatást, igaz, az elmúlt hetekben több sérülés is hátráltatta Vuk Pavlovics edző legénységét.

A budafokiak eddig csak egy mérkőzést vesztettek el, mégpedig a Dunaharaszti ellen. Kulcskérdés lehet, hogy a Kosársuli hogyan tudja megoldani a meccsenként majdnem 19 pontot átlagoló légiósuk, Kevin Wade Swanson hatástalanítását. Ám mellettem nem árt majd Piukovicsra, Tursicsra és Siklósra is figyelni, akik egyaránt képesek ragyogó teljesítményt nyújtani.

A Vásárhely múlt héten igencsak tartalékosan tudott pályára lépni, mivel sem Pinnyey Márton, sem Varga Zalán nem volt egészséges. Akár meglepetést is okozhatunk a Budafok ellen - mondta Bálint Erik, az utóbbi hetekben kiválóan teljesítő hódmezővásárhelyi kosaras. Szerinte egyre jobban összeáll a csapat, a Vuk Pavlovics mester által vezényelt edzésmunka pedig hamarosan meghozza a gyümölcsét. Természetesen nem feltett kézzel mennek fel a parkettre a bajnokesélyes Budafok otthonában, a sikerhez azonban nagyon átgondolt, fegyelmezett játékra lesz szükség.

A vásárhelyi szurkolóknak sem kell már sokat várnia, hogy újra NB I-es meccset láthassanak a Hódtói Sportcsarnokban, hiszen december 16-án, pénteken a Nyíregyházát fogadja majd a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB/I B Zöld csoportjában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni