Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. December 30. 12:12, péntek | Helyi
Forrás: Angyali.hu Alapítvány

A kívánságok 2017-ben is valóra válhatnak!

A kívánságok 2017-ben is valóra válhatnak!

Az Angyali.hu Alapítvány élményt és segítséget ad megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő gyermekeknek - felnőtteknek, nélkülöző családoknak.

A jótékonysági kívánságteljesítő programba támogatottként lehet jelentkezni, mégpedig úgy, hogy ahttp://www.angyali.hu oldalon a Kívánságkérés menüpontban a segítséget kérő leírja, hogy mit szeretne, mi az amivel nehéz helyzete jobbá válhat. A feladott kívánságot vagy a problémakört a rászorulók fénykép feltöltésével még jobban megismertethetik az alapítvánnyal és a támogatókkal. A kívánságteljesítő jótékonysági program segítők, támogatók jelentkezését is várja.

Norbinak steril szoba kell, fogjunk össze érte!

A kívánságteljesítő program 2017 januárban a Mátrix Közhasznú Alapítvány által támogatott Norbit segíti. Kálmán Norbi alapbetegsége akut myeloid leukémia, amit öt hónaposan diagnosztizáltak nála. A csöppnyi baba több blokk kemoterápián van túl, és folyamatos fenntartó kezeléseket kap. Hogy egyre többet lehessen otthon, az (időközben széthullott) családnak megfelelő lakhely és Norbi gyógyulásához steril szoba szükséges. A gyógyulást segítő körülmények létrehozásában segítünk mi is, melyben minden jóérzésű embertársunk együttműködésére nagyon számítunk. Segítség kapcsán kapcsolatfelvétel a www.matrixalapitvany.hu oldalon kezdeményezhető.

A kisfiúról készített és beilleszthető videó:
http://www.youtube.com/watch?v=V5DjTLkGOmE

Hivatalos támogatói számlaszám (közlemény: "Norbi"):
(OTP): 11735005-20510350

Paypal: info@matrixalapitvany.hu

Mátrix Közhasznú Alapítvány
Adó 1%: 18472273-1-06

A befizetések 100%-ban a kisfiúhoz kerülnek.
A legapróbb felajánlást is hálásan köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: