Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2023. Február 17. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

A dobogót ostromolja a Kosársuli U20

A dobogót ostromolja a Kosársuli U20

Akárcsak a felnőttcsapat, a Vásárhelyi Kosársuli U20-as csapata is a negyedik helyet foglalja el a tabellán.

Knyurékat csak egy hajszál választja el attól, hogy eggyel előrébb lépjenek, ebben pedig a legutóbbi meccsen, a listavezető Atomerőmű Bonyhád ellen aratott sikerüknek kiemelt szerepe van.

A PSE Csepel ellen idegenben tudtak felülkerekedni Varga Zalán tanítványai, akik múlt héten a mérkőzés elején térdsérülést szenvedő Balogh László nélkül diadalmaskodtak. Nem mindennapi izgalmak közepette sikerült győzniük, hiszen a bonyhádiak annak ellenére sem adták fel, hogy már több mint 10 pontos hátrányuk volt. A zárónegyed végén ráadásul egy utolsó távoli dobással akár a győzelmet is bezsebelhették volna. Ez azonban nem jött össze, így a kék-sárgák gyakorlatilag egy vereséggel többel, 13-3-as mutatóval állnak hátrébb mint az azonos mutatóval, 13-2-vel álló Bonyhád-DMTK-Budafok trió.

PSE-CSEPEL U20 - VÁSÁRHELY U20 63-72

Vásárhely: Bősz R. 14/9, Borbáth B. 15/9, Kruzslicz A. 3/3, Utasi Zs. 7, Knyur S. 17/15, Balogh L. 5/3, Megyesi D. 9, Ocskó B. 2, Nánási P., Párducz L., Bereczki Á.

Varga Zalán: Talán mondhatni, hogy a szezon legjobb meccsét produkálta a csapat. Nagyon szépen, a szabályokat követve védekeztünk, illetve a támadójátékunk is tetszetős volt, annak ellenére, hogy ellenfelünk előszeretettel zónázott. Nagyon nehéz idegenben ilyen "gyatra" dobószázalékkal egyáltalán meccsben maradni, nemhogy nyerni, szóval hatalmas elismerés a srácoknak.

VÁSÁRHELY U20 - ATOMERŐMŰ KSE BONYHÁD U20 72-71

Vásárhely: Karsai B. 13, Borbáth B. 8, Kruzslicz A. 4, Utasi Zs. 7, Balogh L. 5/3, Bősz R. 15/6, Knyur S. 6, Megyesi D. 7, Bereczki Á. 3/3, Ocskó B. 4, Molnár Á., Nánási P.

Varga Zalán: Először is nyertünk és ez a lényeg. Az, hogy hogyan, azt jobb is, ha gyorsan elfelejtjük... Nagyon jó csapat ellen játszottunk, hisz hatalmas fölényben voltunk a palánk alatt, mégis nagyon szépen le tudtak minket védeni. A végére meg nem is mondanék semmit, csak annyit, hogy imádjuk szorossá tenni a végjátékokat. Ebben a szezonban ez volt a harmadik alkalom, hogy egy elfogadható előnyt percek, másodpercek alatt képesek vagyunk leadni. Lalinknak (Balogh Lászlónak) pedig minél előbbi felépülést kívánok!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni