Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2021. Szeptember 13. 14:58, hétfő | Helyi
Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatósága

90 milliót érő hamis parfüm az autópályán

90 milliót érő hamis parfüm az autópályán

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 2 400 üveg, 90 millió forint értékű hamis parfümöt találtak egy teherautó rakterében.

A pénzügyőrök az M1-es autópálya komáromi szakaszán ellenőrizték azt a szlovák teherautót, ami a fuvarlevél szerint két raklap árut szállított Romániából Franciaországba. A fuvarokmányon nem szerepelt az áru megnevezése, ezért a jármű átvizsgálása mellett döntöttek.

A raktérben lévő, fekete fóliába tekert szállítmányt a NAV munkatársai felbontották, és azokban több mint 2 000 üveg, különféle márkajelzésű (Gucci, Chanel, Dior, Chloé, Versace stb.) parfümöt találtak.

A pénzügyőrök a mintegy 90 millió forint értékű hamis parfümöt lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak.

A filmek, fotók a NAV Facebook oldalán is megtalálhatók: https://www.facebook.com/NAVprofil/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során