Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Április 02. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Csongrád MRFK Kommunikáció

Lopni akart

 Lopni akart

A Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja percek alatt kiderítette, hogy ki volt az a fiatal, aki egy autóból GPS-t és egyéb vagyontárgyakat akart lopni. A gyanúsítottal szemben vádemelési javaslattal éltek.

A fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. február 17-én 17 óra körül egy szegedi ingatlan előtt parkoló autót ismeretlen módszerrel kinyitott, majd az utastérből GPS-t, autórádiót, napszemüveget, konzervet és szerszámokat akart ellopni. Az autó tulajdonosa amikor kilépett a házból észrevette, hogy a feltételezett elkövető deréktól felfelé a járművében turkál, rákiáltott a tolvajra, aki futásnak eredt.

A sértett azonnal rendőrt hívott a helyszínre, akik rövid időn belül a segítségére érkeztek. A körzeti megbízott az elkövető személyleírása alapján tudta, hogy a bűncselekménnyel a fiatalkorú J. Dániel gyanúsítható megalapozottan. Róla már korábbi bűncselekmények elkövetése miatt fotója is volt kéznél, így a helyszínen szinte percek alatt azonosították a fiút.

A gyanúsítottat előállították és kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett. Ellene a Szegedi Rendőrkapitányságon lopás kísérlete miatt indult eljárás.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.