Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Augusztus 19. 11:22, péntek | Helyi
Forrás: Török Anita sajtóreferens

X. Dél-alföldi Regionális Katonazenekari Fesztivált augusztus 21.

X. Dél-alföldi Regionális Katonazenekari Fesztivált augusztus 21.

A X. Dél-alföldi Regionális Katonazenekari Fesztivált rendezik meg 2016. augusztus 21-én (vasárnap) 17 órától Hódmezővásárhelyen, a Kossuth téren.

Fellép a Magyar Honvédség Hódmezővásárhely Helyőrségi Zenekar, a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar és Debrecen Helyőrségi Zenekar.

A rendezvény Seregi Artúr Szent István indulójával kezdődik. A műsorszámok között olyan ismert dallamok és slágerek csendülnek fel, mint Johannes Brahms V. Magyar Táncok című műve, Vangelis 1492 - a Paradicsom meghódítása, Máté Péter Zene nélkül mit érek én? című dala. A programot látványos gyepshow-k színesítik, közreműködik a Pavane Történelmi Táncegyüttes és a debreceni Maskara Mazsorett Csoport. Fellép Kónya Krisztina Bessenyei- és Dömötör-díjas opera-énekesnő és hódmezővásárhelyi zenekarból szólót énekel Tömösi Tamás főtörzsőrmester.

Az eseményt Hegedűs Zoltán Hódmezővásárhely alpolgármestere nyitja meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: