Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2022. Február 19. 15:03, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Vonaton szállították, családi háznál árulták a drogot

Vonaton szállították, családi háznál árulták a drogot

A rendőrök őrizetbe vettek három kunmadarasi lakost, akiknél nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága, a Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály egységei és a Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akció keretében több helyszínen - a karcagi vasútállomáson és két kunmadarasi családi háznál - jelentek meg február 17-én az esti órákban és elfogtak két nőt és egy férfit, akik a rendőrök információi szerint kábítószerrel kereskedtek – közölte a rendőrség.

A nyomozók a jogsértőknél, illetve az ingatlanok területén végzett kutatás során 1000 g súlyú fehér színű kábítószergyanús anyagot, 100 és 46 eltérő színű és méretű kábítószergyanús tablettát, továbbá 250 gramm és 14 alufóliába csomagolt fehér színű, kristályos állagú kábítószergyanús anyagot, valamint a vagyonvisszaszerzés érdekében tett intézkedések kapcsán nagy értékű műszaki cikkeket és nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le.

A rendőrök a feltételezett elkövetőket előállítottak a rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozó hatóság a terheltek őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.
A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 18:11, kedd | Belföld

Büntetőeljárás indult egy 2 és fél éves kislány vízbe fulladása miatt

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt rendelt el a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást egy 34 éves nő ellen.

2022. Augusztus 09. 17:16, kedd | Belföld

1901 óta a legszárazabb hét hónapon vagyunk túl

1901 óta a legszárazabb hét hónapon van túl Magyarország, az átlagos csapadékmennyiség csaknem fele hiányzik - írta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

2022. Augusztus 09. 15:09, kedd | Belföld

Újabb unokázós bűnbandát számolt fel a rendőrség

Befejeződött a nyomozás az időseket megkárosító, Angliából irányított csalók ügyében, a 14 tagú bűnszervezet felszámolásáról kedden számolt be a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

2022. Augusztus 09. 13:06, kedd | Belföld

Hatástalanították az óriási bombát Veszprémban - Fotók

Hatástalanították a Veszprém belvárosában talált 500 kilogrammos szovjet légibombát a Magyar Honvédség tűzszerészei kedden.